Hlavní obsah

Zdeněk Izer končí na Primě. O jeho pořad nebyl zájem

Novinky, Karen Mchitarjan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bavič Zdeněk Izer (44), jak se zdá, opět skončí na dlažbě. Vedení televize Prima se po nezájmu ze strany diváku o jeho pořad Skeč bar rozhodlo celý projekt zrušit. A malá sledovanost nebyla jediným faktorem. Izerovi byla vytknuta i špatná úroveň vtipů, která nikoho nikterak neoslnila.

Článek

Komikovi Zdeňku Izerovi šlape smůla na paty. Po prohraném soudu se svou sousedkou Miloslavou Průšovou (42), kterou žaloval kvůli nadměrnému štěkotu jejích psů, přišla nyní další rána.

„Pořad Skeč bar Zdeňka Izera pravděpodobně v novém roce vysílat nebudeme. Je tu sice malá možnost, že bychom v něm pokračovali, ale je to velice nepravděpodobné. Nikdo s ním na Primě už nepočítá,“ svěřil se Novinkám.cz zdroj z Primy.

Izer má ale ještě jiskřičku naděje, že se jeho pořad nezruší. Oficiální stanovisko Primy totiž zní pro bývalé bavičské eso mnohem příznivěji.

„Mohu říct jen to, že pořad Skeč bar má zimní pauzu. O pořadech v novém roce budou diváci informováni,“ sdělil mluvčí Primy Filip Sychra.

Skeč bar odstartoval svou krátkou pouť koncem letošního září. Už po jedenácti odvysílaných dílech byl 26. listopadu stažen z vysílání.

Reklama

Výběr článků

Načítám