Hlavní obsah

Ženě došla trpělivost s manželem alkoholikem, musí bydlet se psem v boudě

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Târgovişte

K radikálnímu kroku se odvážila Rumunka Maria Popescu, které už došla trpělivost s jejím manželem, jenž až příliš holdoval alkoholu. Bez milosti jej vyhodila z domu a ubytovala venku v psí boudě. Osmačtyřicetiletý Vlad Popescu se tak musí o svůj příbytek dělit se psem. Jelikož je jeho žena neoblomná a domů jej i po několika nocích strávených v mrazu nechce pustit, rozhodl se ji zažalovat.

Foto: Profimedia.cz

Rumun se musí o boudu dělit se psem, jeho žena jej vyhodila z domu. Ilustrační foto

Článek

Muž si nyní stěžuje, že mu není dovoleno chodit do domu ani na toaletu.

"Bouda byla o něco větší, dal jsem si tam po stěnách polstrování, aby v ní bylo větší teplo, ale každou noc je tam stejně pod nulou, ona se mě snaží zabít," bědoval nad svou ženou nešťastný Popescu.

Maria, která stále zůstává v domě jen se svými dvěma dětmi, je však nekompromisní: "Zateplení boudy je jediná práce, kterou za posledních deset let udělal. Jeho pití dělalo až doteď z našeho rodinného života utrpení. Je na čase, aby se probudil a nesl také  následky," dodala Maria Popescu.

Reklama

Výběr článků

Načítám