Hlavní obsah

"Zoufalá manželka" Eva Longoriová požádala o rozvod

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Populární herečka Eva Longoriová známá zejména ze seriálu Zoufalé manželky zažádala u soudu v Los Angeles o rozvod se svým manželem Tonym Parkerem. Kuriózní je, že se tak stalo jen několik hodin poté, co její mluvčí v pondělí popřela spekulace o tom, že by se pár rozcházel.

Foto: Profimedia.cz

Romantický příběh je u konce, Eva Longoriová požádala o rozvod s manželem Tonym Parkerem.

Článek

Důvodem rozpadu manželství jsou podle oficiálních listin "nesmiřitelné rozdíly" mezi oběma partnery. Longoriová také u soudu zažádala o to, aby jí Parker po rozvodu platil výživné. Web magazínu US Weekly informoval o tom, že si její manžel téměř celý rok vyměňoval stovky textových zpráv měsíčně s jejich společnou známou. Přímý důkaz o jeho nevěře však neexistuje.

Krátce po podání žádosti o rozvod napsala Longoriová na sociální síť Twitter: "S hlubokým smutkem jsme se s Tonym po sedmi letech rozhodli pro rozchod, a tak jsme požádali o rozvod. Stále se hluboce milujeme a modlíme se pro štěstí toho druhého."

Blízký známý páru však tvrdí, že má Longoriová zlomené srdce z toho, co Tony prováděl. Známý basketbalista NBA se prý herečce ke svému nefér chování při konfrontaci přiznal. Pár se zasnoubil v listopadu 2006 a byl oddán v Paříži v červenci 2007.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám