Hlavní obsah

Úklid ve spodním prádle nebo i bez: čeští studenti vynalezli výhodnou brigádu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezáviděníhodná ekonomická situace několika českých univerzitních studentů je inspirovala k poskytování úklidových prací pouze ve spodním prádle nebo i bez něj, pochopitelně za tučnou odměnu. Jak uvedla zakladatelka skupiny Crazy Cleaners, na divoký nápad přišli, když jim skončila brigáda.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Potřebovali jsme si najít práci, což se nám nedařilo, tak jsme vymysleli tohle,“ uvedla jedenadvacetiletá dívka. O povedené skupině polonahých uklízečů informoval server NYDaily News s odkazem na Croatian Times.

Společnost Crazy Cleaners má 15 zaměstnanců obojího pohlaví. Nabízejí, že uklidí domácnost jen v prádle podle volby zákazníka. Za úklid si podle Croatian Times údajně berou až 4200 Kč na hodinu, základní sazba je však 1500 Kč za dvě hodiny.

Podle své zakladatelky a studentky ekonomiky na Karlově univerzitě skupina neposkytuje sex na objednávku, nýbrž výhradně úklidové služby. „Velmi často naše služby požadují pracovně vytížení lidé, kteří si chtějí odpočinout. Sledovat někoho ve spodním prádle, jak uklízí jejich dům, je pro ně způsob relaxace,“ vysvětlila dívka.

„Nikdo nemá rád uklízení, ale každý se rád podívá na hezké tělo,“ dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám