Hlavní obsah

Woody Allen vystřihnul Carlu Bruniovou ze svého filmu

Právo, pur

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž

Je to zhruba měsíc, co americký režisér Woody Allen začal v Paříži „ve vší tichosti“ natáčet romantickou komedii Midnight in Paris (Půlnoc v Paříži), v němž Carla Bruniová-Sarkozyová (42) měla hrát kultivovanou ředitelku muzea.

Foto: Profimedia.cz

Režisér Woody Allen a francouzská první dáma Carla Bruniová-Sarkozyová

Článek

Teď se však nečekaně objevila zpráva, že režisér chce – opět „ve vší tichosti“ – záběry s francouzskou první dámou vystříhnout. Pokud to tak už neudělal. Prý nebyl spokojen.

Informoval o tom v úterý online magazín Bakchich s tím, že dotyčné scény už Woody Allen znovu natočil s jinou herečkou. Má jít o Francouzsku Léa Sedouxovou (25), známou například z filmu režiséra Quentina Tarantina Hanebný pancharti.

Podle zprávy prý Woody Allen čekal, až Carla odjede se svým manželem Nicolasem Sarkozym na dovolenou do jižní Francie. Pak teprve mohl nové záběry natočit. Produkční firma posledního Allenova snímku nechtěla tuto zprávu ani potvrdit, ani dementovat.

Informace ale už proletěla médii. Ilustrovaný časopis Voici psal včera o „mezinárodní ostudě“, pokud se zpráva potvrdí.

Přitom ještě koncem srpna mluvil Woody Alllen v rozhovoru pro italský Corriere della Sera o Carle jen v superlativech. „Byla velmi profesionální. Hrála tak dobře, že všechno, co jsme natočili, zůstane a nic se nebude vystříhávat,“ prohlašoval.

Reklama

Výběr článků

Načítám