Hlavní obsah

Kateřina Stočesová je po operaci a musí chodit o berlích

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss ČR 1998 Kateřina Stočesová je po operaci. Na klinice na pražských Malvazinkách jí operovali prasklý meniskus u pravého kolene. Bývalá královna krásy už je z nemocnice doma a pochvaluje si designové fialové berle.

Článek

"Dlouho mě bolelo koleno a nevědělo se, čím to je. Až magnetická resonance odhalila prasklý meniskus. Jakmile to bylo jasné, nechtěla jsem nic oddalovat, a i když mi přátelé říkali, ať operaci absolvuju raději na podzim, šla jsem pod kudlu hned," řekla Novinkám Kateřina Stočesová.

"Samozřejmě mě lidé strašili, ale bylo to naprosto v pohodě. Žádný drama. Druhý den jsem šla domů a už v pohodě běhám. To by asi pan doktor ale nerad viděl," směje se.

"Musím poděkovat panu doktorovi Hospodárovi i všem sestřičkám. Na Malvazinkách to bylo naprosto skvělý, vůbec se mi nechtělo domů," říká bývalá Miss ČR.

Domů dostala berle a pohybuje se s jejich pomocí. "Dostala jsem pěkné designové fialové berličky," usmívá se bývalá modelka. Do budoucna by Kateřina, která je vášnivou golfistkou, neměla mít žádné obtíže. "Snad bude všechno v pořádku a budu dělat naprosto vše jako dřív. Už se těším na golf," říká.

Stočesová už modeling pověsila na hřebík a věnuje se podnikání. S přítelem Alešem Kocem si otevřeli golfový obchod. "Prodavačky nemáme, všechno děláme sami. Buď jsem v obchodě já, nebo Aleš a nebo jeho maminka Věra. Rovnou z Malvazinek jsem frčela za kasu," dodala s úsměvem Stočesová.

Reklama

Výběr článků

Načítám