Hlavní obsah

Drsné útoky na Miss Průšovou: chtějí ji rozeštvat s manželem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss ČR 2002 Kateřina Konvalinka Průšová (29) se prý odstěhovala od manžela Vladimíra Konvalinky. Manželský pár prochází krizí. Tyto informace momentálně přicházejí do většiny bulvárních médií. Průšová to rezolutně popírá.

Článek

"Už to mezi nimi neklapalo docela dlouho. Kačka se odstěhovala asi před měsícem. Dozvěděla se informace o manželových úletech, po kterých sbalila kufry. Vladimír teď seká latinu a snaží se to s manželkou urovnat," řekl Novinkám zdroj.

Průšová informace o rozchodu popírá. "Je to naprostý nesmysl. Netvrdím, že je naše manželství vždycky růžové, to snad není žádné. Hádky samozřejmě jsou. Ale rozhodně jsem se neodstěhovala a žádný rozvod momentálně neplánuji," řekla Novinkám modelka.

Kateřina Průšová a Vladimír Konvalinka se brali na zámku Mcely 14. června 2008 po dvouleté známosti. Před půl rokem se spekulovalo o těhotenství modelky, to ale Průšová vyvrátila.

Kateřina ve svých devětadvaceti letech stále pracuje jako modelka a to především v zahraničí. Nejčastěji pracuje v Německu. Byla také v nejužším výběru pro titulní stranu latinskoamerické mutace nejprestižnějšího módního magazínu světa Vogue.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám