Hlavní obsah

Martin Dejdar bodoval v Belgii, se svým týmem vyhrál hokejový turnaj

– Praha

Herec Martin Dejdar v belgickém Leuvenu vyhrál se svým týmem HC Olymp mezinárodní hokejové hry. Během tří dnů odehrál osm turnajů a triumf oslavil místním pivem.

Článek

Český lední hokej je po zisku mistrovského titulu zase na výsluní. Hokejový tým Martina Dejdara HC Olymp zvítězil na mezinárodním hokejovém turnaji "České a Slovenské hokejové hry" v belgickém Leuvenu.

Vedle Dejdara v týmu hrají například bývalí hokejisté Jiří Hrdina, Milan Tichý nebo herec Michael Beran známý například z filmu Pelíšky.

"Byl jsem nadšený. Moc mi chutnalo místní pivo, tak jsme s klukama úspěch pořádně oslavili," řekl Novinkám Dejdar.

V Belgii strávili tři dny, během nichž sehráli osm turnajů. "Bylo to náročný, ale stálo to za to. Nejtěžší byl poslední tunaj se Slováky žijícími v Belgii. Už nám docházely síly," prozradil Dejar.

„Kluci byli super, jako vždy. Všichni si skvěle rozumíme a tak to má být. Doufám, že za rok titul opět obhájíme," dodal zakladatel týmu Dejdar.

Tým vznikl díky televiznímu seriálu z hokejového prostředí Poslední sezóna. V jednom z dílů se objevil i Jaromír Jágr, který nastoupil proti Olympu se svým mužstvem Jágr Team, za který hrají hvězdy ledního hokeje – Ručínský, Straka, Nedvěd, Šlégr, Špaček a další.

Protože lední hokej hercům ze seriálu přirostl k srdci, rozhodl se Martin Dejdar nepohřbít tento tým s posledním natáčecím dnem, ale s hráči se rozhodli pokračovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám