Hlavní obsah

Alice Bendová porodila císařským řezem dceru

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Alice Bendová (36) ve čtvrtek porodila v motolské nemocnici dceru Alici. Holčička přišla na svět ve 14:47 hodin císařským řezem. Obě Alice jsou v pořádku. Manžel herečky Václav Benda byl u porodu.

Článek

Malá Alice po porodu měřila 48 centimetrů a vážila 3200 gramů. "V osm ráno mi začaly pravidelné kontrakce. V jedenáct jsme odjeli do motolské nemocnice a za účasti velkého Vašíka na sále, který mě hladil a masíroval, jsem porodila císařským řezem," řekla  Bendová.

"Mám nejkrásnější pocit, je úplně jiný než u prvního porodu. Rodila jsem s láskou. Nejvíce se těším na celou rodinu, až se začneme všichni spolu pelešit. Jsem moc šťastná," dodala sexy herečka.

Její skoro tříletý syn Vašek přišel na svět také císařským řezem. Původně měla Alice rodit přirozenou cestou, ale Vašek měl omotanou pupečňí šňůru kolem krku. Lékaři proto přistoupili k císařskému řezu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám