Hlavní obsah

Sestřenice Susan Boyleové v pěvecké soutěži příliš nenadchla

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

V minulé řadě populární pěvecké soutěže Britain’s Got Talent všem vyrazilo dech vystoupení skotské rodačky Susan Boyleové. Ta se okamžitě stala favoritkou soutěže a její hlas nadchl jak porotu, tak všechny diváky v třítisícovém sále. Letos se v soutěži objevila její sestřenice Kerry. Přestože je také majitelkou silného hlasu, do dalšího kola se dostala jen těsně a pěveckou senzací se nejspíš nestane.

Článek

Kerry Boyleová vysvětlila, že její dědeček a otec Susan jsou bratři, jsou tedy sestřenice „z druhého kolene“. Její pěvecký výkon patřil zcela jistě mezi lepší v soutěži, úspěchu Susan však nedosáhne.

Do dalšího kola ji poslali porotci Amanda Holden a Piers Morgan. Na Simona Cowella její zpěv a hit Fields of Gold od Stinga příliš nezapůsobil. Během hodnocení řekl, že nebýt spojitosti mezi ní a její sestřenicí, neuspěla by.

Černovláska by zřejmě měla i více zapracovat na své postavě. Pokud by se přeci jen ucházela o kariéru zpěvačky, v šoubyznysu jsou pravidla neúprosná. S kily navíc má šanci uspět jen výjimečně charismatická osobnost s neopakovatelným hlasem - jako byla například Susan Boyleová.

Reklama

Výběr článků

Načítám