Hlavní obsah

Milenka Mareše: Díky Leošovi si účtuji mnohonásobně vyšší honoráře

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Gábina Dvořáková je na roztrhání. Zatímco ještě před půl rokem měla maximálně jednu přehlídku měsíčně, nyní předvádí několikrát týdně. A šla pořádně nahoru s cenou. K Leošovi se ještě nedávno veřejně vyjadřovala a Mareš ji málem poslal k vodě. Nyní je s tím ale konec, řekla v rozhovoru pro Novinky. Gábina si chce vztah udržet a proto je tajemná jako hrad v Karpatech.

Článek

Gábino, co se změnilo ve tvém životě od té doby, co jsi se stala známou a dostala jsi se na stránky novin a časopisů?

Po povahové stránce se nic nezměnilo. Po té pracovní mám mnohem více nabídek a za to jsem samozřejmě ráda. Je to skvělý přivýdělek při škole. Chodívala jsem tak jednu malou přehlídku měsíčně u nás v okolí Strakonic, teď chodím tak dvě přehlídky týdně. Docela se to rozjelo. Víc si dovolit už ale nemůžu. Studuji vysokou školu. Mám prezenční studium, takže jsem tam od rána do večera.

Změnila ti medializace tvé osoby cenu?

Určitě. Začala jsem si účtovat mnohem vyšší honorář. Buď to klienti vezmou nebo ne. Netlačím na pilu. Když se jim cena nelíbí, tak se raději doma učím. Za tisíc korun a někdy i méně už přehlídky nechodím. Můj honorář je mnohonásobně vyšší.

Díky Leošovi jsi se tedy stala soběstačnou...

Dalo by se říct, že to tak je. Určitě moje medializace má na tom zásluhu. Také mě ale těší, že jsem nabídku na nafocení titulní strany Playboye dostala ještě před tím, než jsem se stala mediálně známá kvůli Leošovi. Tenkrát jsem ji odmítla. Nabídka přišla podruhé a já už kývla.

Jste s Leošem v kontaktu?

Ano, to jsme. Víc bych to nerada komentovala. Už jsem médiím řekla, co jsem chtěla a nadále bych Leoše nerada komentovala.

Po vaší zpovědi o vztahu s ním v televizi prý pořádně zuřil...

Rád nebyl. To je vše, co k tomu řeknu.

Jsi stále přítelkyní nejbohatšího českého moderátora?

Opravdu již nechci nic o Leošovi říkat. Nechci lhát a proto raději nebudu komentovat nic, co se týká jeho.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám