Hlavní obsah

Schifferovou hlídají elitní vojáci, manžel o ni má strach

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

O bezpečnost německé modelky Claudie Schifferové se starají elitní vojáci britské armády. Pověřil je tím manžel blonďaté krásky, filmař Matthew Vaughn, který tak chce ženu chránit před neodbytnými fanoušky. O devětatřicetiletou celebritu se starají Gurkhové, zvláštní nepálská jednotka uvnitř britské armády.

Foto: Profimedia.cz

Claudia Schifferová

Článek

"Jsou to úžasní lidé. A jsou to vycvičení zabijáci," citoval režiséra na svých internetových stránkách britský bulvární deník The Sun. Mluvčí modelky dnes agentuře DPA potvrdila, že Gurkhové patří "už dlouho" k rodinnému služebnictvu.

Vaughn (39) v rozhovoru pro The Sun popsal incident s jedním ze stalkerů, jak bývají označováni zpravidla psychicky narušení jedinci pronásledující lidi.

"Jednou jsem vešel do kuchyně a tu za stolem sedí cizí člověk s taškou," popisuje Vaughn v rozhovoru pro britský list nepříjemné setkání. "Pomyslel jsem si, že by mohl mít zbraň. Žena a děti spaly nahoře. Proto jsem mu nabídl šálek čaje. Když jsem stavěl na vodu, přivolal jsem policii," popisuje příhodu filmový producent a režisér.

Od té doby se Matthew Vaughn bojí o život své slavnější ženy. Nechce prý, aby dopadla jako John Lennon, jehož v roce 1980 zastřelil rovněž šílený fanoušek. Elitní vojáci brzy budou mít s hlídáním rodiny žijící v Londýně ještě víc práce než dosud. Schifferová totiž čeká třetí dítě. Její mluvčí potvrdila, že to bude holčička. Modelka už má sedmiletého syna a pětiletou dceru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám