Hlavní obsah

Zellweggerová osaměla

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Doposud to vypadalo, že bude Renée těžit z Deníku Bridget Jonesové jen samá pozitiva. Od filmařů dostala miliony za to, že kvůli roli přibere, od firmy vytvářející dietní programy pak za to, že zhubne. Jenže první špatná zpráva je tu. Postava Bridget Jonesové stála herečku vztah s rockerem Jackem Whiteem. Frontmana skupiny White Stripes zmohla rutina, kterou se Renée nechala kvůli filmování strhnout.

Článek

"Jack začal mít pocit, že žije s Bridget. Renée se pořád cpe nějakými pilulkami, aby přibrala a udržela si váhu kvůli natáčení. Je z toho všeho nervózní. Jeho nabroušení nabralo takových obrátek, že se rozhodl udělat za jejich vztahem tečku. Hereččino natáčení totiž začalo ovlivňovat i jeho vlastní práci. Začal ztrácet energii," vyzradil zdroj blízký populárnímu zpěvákovi.

. : Hudebník Jack White ukončil vztah s Renée.

Kopačky po drátě

"Reneé a Jack se rozešli a popřáli si všechno nejlepší do budoucnosti. Faktem je, že je jejich vztah na bodu mrazu. Rozešli se prakticky po telefonu," dodal nejmenovaný zdroj.

"Jack nechce kvůli filmování své partnerky ztratit tvůrčí myšlení. Roztomilé večery plné sladkostí nejsou nic pro něj. Nicméně připouští, že se k Renée vrátí, až ze sebe shodí celou Bridget. Bude muset ale od základu také změnit životní styl. Jack považuje za přirozené řádění a večírky, zatímco Renée to připadne povrchní. Jsou úplně jiní. Asi se k sobě už nevrátí."

Pár se možná usmíří

Možná ale není přece jen všechno ztraceno. Jacka sice znechutila Renée jako Bridget, ale po skončení natáčení se může vztah vrátit do starých kolejí.

Hvězdný pár se dal dohromady při natáčení filmu Cold Mountain, filmového hitu s Judeem Lawem a Nicole Kidmanovou, který byl Jackovým hollywoodským debutem.

Reklama

Výběr článků

Načítám