Hlavní obsah

Novomanžela zatkli o svatební noci hned dvakrát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lewiston

Ne každá svatba se povede, ale tato byla opravdu katastrofou. Nathanu Lewisovi (21) z Velké Británie se podařilo dát se během svatební noci hned dvakrát zatknout. Lewis se oženil v neděli odpoledne, ale už o pár hodin později byl zatčen za opilství a rušení veřejného pořádku. A tím vše teprve začalo.

Článek

V případě prvního zatčení nešlo zřejmě o nic příliš vážného, takže úřad šerifa mladého muže rychle pustil domů na kauci. Šerif možná také přihlédl k tomu, že mladíka čeká svatební noc.

Krátce po propuštění však Lewis napadl svou ženu v nedalekém městě Clarksonu, kde bydlí. Ta mu totiž pravděpodobně vyčetla, že skončil v den svatby na policii. Novomanželka vypověděla, že ji několikrát uhodil a pak začal škrtit.

Lewis byl tedy odvezen již podruhé během pár hodin na policii. Tentokrát byl obviněn z napadení druhého stupně a zůstal ve vyšetřovací cele. Jeho manželství tak asi nebude mít dlouhého trvání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám