Hlavní obsah

Filip Renč a Kristina Kloubková: Rozchod

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Láska režiséra Filipa Renče (44) a moderátorky odpoledního zpravodajství TV Nova Kristiny Kloubkové (32) skončila. Podle informací Novinek se hvězdný pár rozešel po pětiměsíční známosti. Denně se ale dál potkávají pracovně.

Článek

I když před půl rokem Kristina popírala, že by za jejím rozvodem se zpěvákem Alanem Bastienem, stál někdo třetí, opak byl pravdou. Kristina se bezhlavě zamilovala do režiséra Filipa Renče. Ten zase kvůli Kristině ukončil  několikaletý vztah s produkční Jarmilou Tabačkovou. Jejich láska ale dlouho nevydržela.

Nedávno paparazzi přistihli Filipa Renče jak si  z večírku odvádí do svého bytu v pražském Karlíně jinou dívku. A to byla zřejmě definitivní tečka za vztahem režiséra a půvabné moderátorky a choreografky.

I když se rozešli, nadále se denně potkávají. Filip je režisérem připravovaného muzikálu Baron Prášil a Kristina k němu připravila choreografii. Jsou tak denně v kontaktu. Rozchod na jejich výkonu nic nezměnil a Filip s Kristinou spolu dál bezproblémově komunikují. "Kristýnka se teď sice méně směje, ale jinak žádný problém není," řekl Novinkám zdroj z divadla Hybernia.

"Oba jsou profesionálové a není žádný problém. Komunikují naprosto v pohodě," řekl Novinkám producent muzikálu Oldřich Lichtenberg. Ten je na nové vztahy i rozchody v divadle zvyklý. V žádné jiné divadlení produkci se herci a zpěváci nepárují tak jako v té jeho. "Trošku tady z toho mám králíkárnu," směje se.  "Do premiéry, která se bude konat 25. února je daleko, tak tady něco nového asi ještě nastane," dodal se smíchem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám