Hlavní obsah

Kiefer Sutherland se prý zapletl do podvodného obchodu s dobytkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

USA

Herec Kiefer Sutherland zazářil nejen v mnoha úspěšných filmových rolích, je znám i díky velmi úspěšnému seriálu 24 hodin. Neméně známé jsou také jeho alkoholové výstupy. Nyní je jeho jméno spojováno s vyšetřováním podvodného obchodu s dobytkem, ve kterém jde zhruba o milión dolarů, uvedla agentura AP.

Článek

Podle žalobců měl jistý Michael Wayne Carr svolení k nákupu mladého skotu v Mexiku, které pak měl ve Spojených státech prodat se ziskem. Carr údajně od Sutherlanda vzal 869 000 dolarů (přes 16,1 miliónu korun) a 177 000 dolarů od páru v americkém spolkovém státě Nové Mexiko. Podle žalobců však neexistují žádné záznamy o nákupu skotu a Carr podle nich prodal dobytek, který mu nepatřil.

Carr je obviněn z 12 závažných trestných činů včetně zpronevěry, padělání a krádeže. Soud s ním by se měl konat 8. února, kdy má být přečten obžalovací spis. Hrozí mu až 18 let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám