Hlavní obsah

Martin Zounar šokuje: dlouhé vlasy a knír

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herec Martin Zounar je k nepoznání. V muzikálu Děti ráje neměl takový úspěch jako jeho alternace Sagvan Tofi, a tak mu produkce vymyslela nový kostým. A diváci v sále se smíchy popadají za břicho.

Článek

V paruce a s knírkem dostává do rozpaků i své kolegy. Bořek Slezáček měl co dělat, aby dohrál představení. O novém kostýmu mu dopředu nikdo neřekl, a tak se se stárnoucím dýdžejem Zounarem potkal až na jevišti.

„Když Martin vešel na pódium, měl jsem pocit, že na jevišti stojí zestárlý Sandokan. Abych se nerozesmál, musel jsem se kousat do rtů,“ řekl Novinkám Slezáček, který v muzikálu Děti ráje hraje hlavní mužskou roli Michala. 

Sagvanovi Tofimu aplaudovali lidé od premiéry, na Zounara byly rozporuplné reakce. Možná i proto, že do muzikálu nastoupil mezi posledními a na nastudování měl pouhých jedenáct dní. "Hodně se zlepšil. Dneska lidé dvakrát tleskali Martinovi vestoje. Je výbornej," řekl Novinkám producent muzikálu Michal Běloušek.  

O tom, jak nový kostým Zounarovi sluší, se můžou diváci přesvědit až 22. ledna. Do té doby má muzikál Děti ráje plánovanou pauzu.

Reklama

Výběr článků

Načítám