Hlavní obsah

Verešová si vsadila na těhotnou Faltýnovou: bude to kluk

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Andrea Verešová (29) má jasno. Její kolegyně Petra Štekl Faltýnová (30), která v polovině ledna čeká narození prvního potomka, bude mít kluka. Dokonce si na to vsadila.

Článek

"Je nádherná, bříško jí roste do špičky, bude mít kluka. Když jsem čekala Danielka, vypadala jsem stejně," řekla Novinkám modelka Andrea Verešová.

Na křtu kalendáře návrhářky Beaty Rajské, jehož se staly Andrea Verešová s Petrou Štekl Faltýnovou kmotrami, se na pohlaví očekávaného potomka modelky uzavíraly sázky. Herec Petr Vondráček stejně jako Verešová tipují kluka, Beata Rajská si myslí, že bude mít modelka holčičku. 

Faltýnová pohlaví potomka znát nechce, s manželem se chtějí nechat překvapit. "Vždycky, když jdu k lékaři, už v čekárně řvu, že to nechci vědět," prozradila se smíchem Faltýnová. Jména už s manželem Simonem Šteklem mají vymyšlená, ale prozradit je nechtějí. Modelka je v osmém měsíci těhotenství, narození dítěte čeká koncem ledna.

Reklama

Výběr článků

Načítám