Hlavní obsah

Aneta Langerová schovávala přítelkyni

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Aneta Langerová (23) pokřtila své třetí album Jsem. Koncertu přihlížela i její milenka Iva Millerová. Před fotografy se ale skrývala a s Anetou se pak snažila uniknout výtahem do uzavřené VIP zóny.

Článek

Fotografové ale Langerovou s její přítelkyní Ivou Millerovou spatřili. Ředitelka hudebního vydavatelství se pak snažila schovat do rohu a otočila se zády.

Langerová se s Ivou Millerovu se seznámila krátce po svém vítězství v SuperStar. Na otázku, zda žije s mužem nebo ženou, Aneta před časem odpověděla. "Záleží na tom? To je přece jedno, ne!? Fascinuje mě, že z toho všichni dělají bublinu, když už je dnes homosexualita úplně běžná věc," prozradila před časem v rozhovoru pro Blesk. 

Aneta pokřtila své třetí album Jsem ve velkém stylu. Dokonce jí Eva Holubová předala během večera osobní vzkaz, který jí napsal exprezident Václav Havel. Album pak pokřtil také fotograf Jan Saudek. Koncertu v Hard Rock Café přihlížel Vašek Noid Bárta, Tomáš Klus, Marek Ztracený nebo Olga Lounová. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám