Hlavní obsah

Angelina Jolie plánuje další adopci, Brad už další dítě nechce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Angelina Jolie se netají tím, že chce velkou rodinu. V současnosti má Angelina s partnerem Bradem Pittem tři adoptované a tři vlastní děti. Zatímco se ale Brad Pitt prý vyjádřil, že sedmé dítě už nechce, Angelina to zřejmě nebere vážně a plánuje další adopci. Tentokrát by to měla být holčička ze Sýrie.

Článek

„Zcela jasně jí řekl, že šest dětí je maximum, s nímž je schopen se vypořádat. Představa dalšího potomka mu připadá šílená, ale Angie je rozhodnuta dokončit svůj sen o duhové rodině,“ uvedl zdroj blízký Pittovi.

Angelina začala s adopcemi v roce 2001, tehdy byla provdána za Billy Boba Thorntona, z Kambodže si přivezla dnes osmiletého Maddoxe, o čtyři roky později adoptovala Zaharu z Etiopie a poté si oba její adoptivní potomky osvojil také Brad Pitt. O rok později se narodil dvojici první biologický potomek, holčička Shiloh Nouvel. V roce 2007 adoptovali Paxe z Vietnamu. Loni se jim narodila dvojčata Knox a Vivienne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám