Hlavní obsah

Diana Kobzanová ukázala nového milence

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka a moderátorka Diana Kobzanová (27) poprvé přiznala nového přítele, automobilového závodníka Štěpána Vojtěcha (32). Ruku v ruce přišli na premiéru filmu o králi popu Michalovi Jacksonovi This Is It.

Článek

S bývalým závodníkem automobilové rallye chodí Diana už půl roku. Seznámili se během závodů, kterých se Diana účastnila. „Nejprve jsem vůbec netušila, že pojedu se Štěpánem. Ale když jsem se dozvěděla, že bude řídit on, začala jsem se pídit po detailech,“ řekla před časem modelka.

„Zjišťovala jsem, kdo to je, abych měla jasnou představu, s kým vlastně do toho auta lezu,“ dodala se smíchem Kobzanová.

Během závodů přeskočila jiskra a tak je Kobzanová více jak půl roku zase šťatná. Na otázky ohledně soukromí ale už příliš vřele neodpovídá. "Nemluvili jsme o našem vztahu půl roku a hodláme v tom pokračovat," prozradila Novinkám Kobzanová.

S přítelem Štěpánem vyrazili ve středu poprvé ruku v ruce na společenskou událost - premiéru filmu This is it. "Byla jsem nadšená, líbilo se mi to moc. Z filmu jsem pochopila, že to byl sice blázen, ale milej a hodně vtipnej člověk," dodala pro Novinky Kobzanová.

Nový film o králi popu Michaelovi Jacksonovi si nenechala ujít řada dalších známých tváří - Monika Absolonová s přítelem Vratislavem Jandou, zpěvačka Jitka Zelenková, herečka Dana Morávková s manželem Petrem Maláskem a synem Péťou, Ondřej Soukup s partnerkou Lucií Šoralovou a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám