Hlavní obsah

Eva Aichmajerová: měsíc po porodu se vrátila do práce

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Eva Aichmajerová (30) před 37 dny předčasně porodila syna Michaela a už se vrátila do pracovního procesu. Natáčí svůj pořad pro hudební televizi a dnes ji také čeká první módní přehlídka po porodu.

Článek

Eva Aichmajerová si mateřskou moc neužívá. Už dva týdny po porodu začala natáčet svůj pořad o módě Stillisimo pro hudební stanici Óčko. Syna bere pravidelně na natáčení sebou , o přestávkách kojí. Naštěstí je přes den Michael hodný. "Přes den je zlatej, ale v noci se z něj stane raubíř. Skoro vůbec nespí, bude asi po mě noční pták," řekla Novinkám moderátorka.

Aichmajerovou loni v srpnu nahradila v pořadu Diana Kobzanová. Šlo jen o záskok a Diana kvůli pracovnímu vytížení nestíhala."Jsem ráda, že je Eva zpátky, to se nedalo vůbec zvládat. Mám šíleně kšeftů, teď na podzim jsem na roztrhání," prozradila Kobzanová.

Eva se vrací také na módní molo. Již dnes večer bude jednou z hvězd módní přehlídky návrhářky Martiny Nevařilové. "Mám nahoře ještě šest kilo, ale cítím se výborně. Jde to rychle dolů, začínám i pomalu cvičit," dodala moderátorka.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám