Hlavní obsah

Sexbomba Erbová: fotbalista Řepka je minulostí, vrátila se k manželovi

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Silikonová kráska Vlaďka Erbová (28) udělala definitivní tečku za románkem s kapitánem fotbalové Sparty Tomášem Řepkou (35). Snaží se dát dohromady trhliny v manželství s hokejistou Zdeňkem Bahenským (24).

Článek

"K Tomášovi Řepkovi se už s definitivní platností nebudu vyjadřovat. Je to minulost," řekla Novinkám Vlaďka Erbová.

S fotbalistou prý Erbová prožila několikaměsíční románek. Skončil poté, co se o něm dozvěděla média a také manželka Řepky Renata. Modelka se snaží naopak vzkřísit manželství s hokejistou Zdeňkem Bahenským. Přestože bydlí odděleně, Vlaďka stále více i s dcerou Viktorkou přebývá v Mladé Boleslavi, kde Zdeněk hraje hokej.

"Začíná se mi tady líbít. Snažíme se být u Zdeňka, co nejvíc to jde. Je to muž mého života," prozradila Erbová.

"Můj manžel je krásnej, obrovskej, urostlej, chytrej chlap a skvělej táta naší dcery. Miluju ho a vždycky budu a pochybuju, že bych lepšího chlapa někdy našla," říká Vlaďka.

Modelka zanedlouho podruhé ukáže své vnady. Poprvé je odhalila v pánském časopise před sedmi lety. Tenkrát ještě neměla silikony. "Jsem máma a podle toho ty fotky budou vypadat. Naprosto si za nimi stojím, nepůjde o nic vulgárního. Manžel o všem věděl. Nikdy bych nenafotila něco, s čím by měl problém," dodala Erbová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám