Hlavní obsah

Eva Aichmajerová ukázala syna Michaela

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Eva Aichmajerová (30) představila svého 26 dní starého syna Michaela. Kráska ho ukázala na křtu knihy pro děti, kterou napsal její manžel René Decastelo.

Článek

"Jsem se synem prakticky pořád a jsem neskutečně šťastná. Kojíme, krkáme, přebalujeme a tak je to pořád dokola," smála se Aichmajerová.

"Jen by v noci mohl trošku víc spinkat. Asi to bude pořádnej živel," řekla moderátorka. "Frajer je noční pták po mamince. Ve tři ráno se vzbudí a vytuhne až v deset dopoledne," přiznala Novinkám Aichmajerová na křtu knihy pro děti Dům - velká bitva s omany, kterou napsal její manžel.

Malý Michael Decastelo se narodil měsíc a půl před plánovaným termínem. "Už má 53 centimetrů a tři kila. Všechno dohnal a je v naprostém pořádku," prozradila šťastná maminka.

Aichmajerová se už také vrací do původní formy. Nahoře má už jen šest kilo. "Jde to dolů rychle. Je to určitě kojením a také začínám decentně cvičit," prozrazuje.

Už za necelé dva týdny ji čeká první módní přehlídka. "Poprosila mě návrhářka Martina Nevařilová, pro kterou jsem fotila a mám ji moc ráda, abych pro ni předváděla," dodala moderátorka.

Do práce by se chtěla vrátit na konci října. Zatím ji na TV Óčko zastupuje Diana Kobzanová. "Diana mě už teď proklíná, protože nic nestíhá. Má toho opravdu hodně. Ta bude skákat dva metry vysoko až ohlásím návrat," směje se Aichmajerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám