Hlavní obsah

Jitka Asterová vyhrožovala v televizi produkční

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Jitka Asterová (49) udělala hysterickou scénu v televizi. Poté, co ji při výstupu z taxi vyfotil jeden z přítomných fotografů, šíleně se rozzuřila a chtěla okamžitě zrušit vystupování v pořadu Jana Saudka.

Článek

"To je teda bezvadný. Co teď budeme dělat. Asterová odmítá vystoupit v pořadu, je vzteky bez sebe a já jiného hosta za patnáct minut těžko seženu," zoufala si produkční Talk show Jana Saudka na TV Barrandov.

Jitku Asterovou přivezl firemní taxík. Zastavil před televizí a skoro padesátiletá Jitka Asterová s dvěma rozpustilými culíky a nenalíčená vystoupila. V tu chvíli ji vyfotil jeden z pozvaných fotografů. Asterová začala rudnout, zuřit a rychle vběhla do hlavních dveří. 

Potom už jen po televizi začala zběsile běhat produkční. Asterová měla být závěrečným hostem pořadu. Několik lidí vběhlo do šatny Asterové a přemlouvali ji, aby zůstala. Po asi půlhodině se podařilo a Asterová kývla. Maskérka se tedy mohla dát do práce, rozpustila herečce roztomilé culíky a dala se do líčení. Prudukční si ale díky Asterové zažil pořádně perné chvilky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám