Hlavní obsah

Miss Štěpanovské po očkování ochrnula levá ruka

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká vicemiss 2005 Zuzana Štěpanovská (25) půl roku nemohla hýbat levou rukou. Může za to očkování proti klíšťové encefalitidě. Lékařka modelce pravděpodobně píchla prošlý přípravek.

Článek

"Netušila jsem, co může blbé očkování způsobit," řekla Novinkám Štěpanovská. Před půl rokem se dala očkovat proti klíšťatům. Naprosto běžné očkování se ale stalo její noční můrou. "Po očkování mě levá ruka strašně bolela. Myslela jsem si, že to je naprosto běžná věc," vzpomíná.

"Už po pár dnech jsem ale s rukou vůbec nepohnula. Jsem levák, takže mi to způsobovalo velké problémy. Do toho jsem dostala šílené horečky," říká Zuzana. "Lékaři mi nasadili antibiotika. Bohužel ale nezabrala a po pár týdnech se mi horečka zase vrátila. A tak to bylo ještě několikrát. S rukou jsem nemohla vůbec hýbat. Trvalo to asi půl roku. Teď se vše vrací do normálu a ruka je už v pořádku," říká Zuzana.

"Bylo mi řečeno, že mi lékařka píchnula zřejmě starý prošlý preparát," vysvětlila Štěpanovská. "Nikoho žalovat nebudu, těžko bych to dokazovala," dodala půvabná modelka.

Reklama

Výběr článků

Načítám