Hlavní obsah

Ashtonu Kutcherovi chybí prý k naprosté dokonalosti jen jeho vlastní klon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

V současně době je technologie klonování lidí stále tabu. Kdyby ale tato možnost byla, jistě by ji využili především ti jedinci, kteří jsou moc pro své okolí i v jednom vydání. Mezi klonování chtivé jedince patří i Ashton Kutcher, jenž věří, že je naprosto dokonalým a dokonalejším by mohl být už jen tehdy, kdyby byl na světě dvakrát.

Foto: Profimedia.cz

Svět by prý byl hned dokonalejší, kdyby na něm mohl být Ashton Kutcher dvakrát.

Článek

„Život by už nemohl být lepší, ani kdybych stál tam venku na té krásné pláži. Jsem tak dokonalý, že bych tu musel být ještě asi jednou, abych mohl být ještě lepší,“ chvástal se jednatřicetiletý manžel Demi Moorové.

Přestože je dokonalý, musel odmítnout „dokonalou“ roli, kterou mu nabídli producenti. Prý kvůli nevhodné fyzické postavě.

„Četl jsem teď scénář, který jsem opravdu, opravdu miloval a ta postava byla tak jiná od role, kterou bych mohl hrát, tak jsem měl pocit, že by to bylo příliš velké sousto. Jako bych hrál Trumana Capoteho, tak bych to srovnal.

V této roli by si mě lidi prostě nekoupili, ať už bych byl dobrý jakkoli…nemůžu být fyzicky menší, můžu zhubnout, můžu mít na obličeji stovky protéz a náhrad, ale pořád budu vypadat určitým způsobem. Jsou věci, pro něž se člověk prostě nehodí,“ vymlouval se Ashton z role, která by nezapadala do jeho repertoáru hollywoodského hezouna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám