Hlavní obsah

Halina Pawlowská se vrací do televize

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská se vrací na televizní obrazovku. Na ČT připravuje nový zábavný pořad, který poběží od ledna příštího roku a bude opět plný naučných životních rad.

Článek

„Půjde opět o pořad plný naučných rad, ale nebudou se ho účastnit známé tváře jako to bylo v Banánových rybičkách. Mými hosty budou obyčejní lidé z ulice,“ prozradila Pawlowská.

Známá spisovatelka a moderátorka prý nemá rozhodně pocit, že by její populární rady - Jak okouzlit muže nebo Jak přežít samotu, byly vyčerpané. „Opakování matka moudrosti. Navíc publikum se mění, dívají se mladší lidé, kteří to ještě neznají. Rad není nikdy dost,“ říká Halina.

Pořad televize nasadí v hlavním vysílacím čase

Nový pořad poběží v České televizi od ledna příštího roku. Název zatím nezná ani Halina. "Už jsme jeden měli, pak jsme si řekli, že je úplně blbej, a vymýšlíme další," směje se Halina. Televize novému pořadu věří natolik, že ho plánuje nasadit v primetimovém čase, tedy na osmou hodinu večerní.

"Jsem trošku proti. Nemyslím, že je dobré, nasazovat ho v čase, kdy běží televizní trháky na ostatních stanicích," vysvětlila Pawlowská. Veleúspěšné Banánové rybičky, které několikrát vyhrály zrcadlo TýTý v kategorii pořad roku, skončily v listopadu 2007. V současné době běží jen reprízy.

Pawlovská se před pár dny vrátila z luxusního spa resortu, kde přednášela semifinalistkám soutěže Pretty woman. Tři dny si užívala také lázeńských procedur. "Nádherně jsem si odpočinula. Nezapomenu na dokonalou čokoládovou masáž, alespoň čich si užil," dodala Halina.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám