Hlavní obsah

Sámer Issa slavil narozeniny, dostal čtyři tisíce metrů na měsíci

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák Sámer Issa ve velkém stylu oslavil své 24. narozeniny. A dostal k nim pěkně netradiční dárek. Čtyři tisíce metrů na měsíci. Má k nim dokonce i certifikát.

Článek

„Až tady lidi omrzím, tak pojedu zpívat na měsíc. K příštím narozeninám bych poprosil ještě letenku,“ smál se oslavenec. Sámerovi, kterého speciálně pro oslavu zdobily výrazné modré čočky v očích, přišlo popřát asi pět set přátel. Nechyběla mezi nimi řada jeho milenek z let minulých i současných. Dorazila dcera herečky Veroniky Freimannové Tereza Brabcová, exotická modelka Ndeshi Panda Nangolo i současná partnerka, houslistka Pavla Dubná.

Agáta Hanychová na velkolepou párty v Pálffyho paláci nepřišla. Zřejmě proto, že se v médiích dočetla, že na oslavě má přednost Simona Krainová, se kterou se doslova nesnáší.

Sámerova přítelkyně Pavla Dubná oslavila narozeniny před třemi dny, a proto si se zpěvákem nadělili společný dárek. "Pojedeme v září na dovolenou do Řecka, ještě přesně nevíme kam. Koupíme jen letenky, půjčíme auto a projedeme to tam křížem krážem,“ řekla Novinkám Dubná.

Nejvíce se mezi dárky objevoval alkohol, několik pikantních dárků ale Sámer také dostal. "Přátelé mi darovali hodně zajímavé dárky. Samozřejmě mezi nimi bylo několik sexuálních pomůcek,“ prozradil Sámer. Zpěvák Pavel Vítek s přítelem Janisem Sidovským mu věnovali knihu Jak dospěti v muže. "Myslíme, že to je hodně naučná kniha pro Sámera,“ smáli se.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám