Hlavní obsah

Herečka Nela Boudová věří, že přitáhne diváky do Velmi křehkých vztahů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nela Boudová (41) hraje v závěrečné sérii Velmi křehkých vztahů lékařku. Věří, že přitáhne svou rolí diváky stejně jako Dana Morávková, jejíž mrcha Andrea z oblíbeného televizního seriálu zmizí.

Článek

„Moje postava je úplně jiná a tak o nějaké náhradě nelze vůbec mluvit,“ říká oblíbená herečka, známá z Činoherního klubu nebo také z televizních seriálů Rodáci, Místo nahoře, Náměstíčko i z  mnoha filmů.

„Na rozdíl od svých kolegů přesně vím, v kolika dílech Velmi křehkých vztahů se objevím. A sice ve třiceti čtyřech, protože pak budou vékávéčka končit. Vstup do komerčního seriálu je pro mne nová zkušenost – natáčení probíhá v pohodě, ale má neskutečně rychlé tempo, které jsem ještě nezažila.“

I když Nela Boudová téměř pořád pracuje, stačila si o prázdninách splnit velké přání. Ukázat synům své oblíbené město – Paříž. „Mám dva kluky, je jim osm a deset let. A jsou ve věku, kdy se ještě všemu diví a všechno je moc zajímá.

Připravuje se na premiéru hry Kabelky

Tak jsem jim ukázala Paříž a oni byli velmi vnímaví a všechno je moc bavilo, o všechno se zajímali. Takže jsem z toho měla velkou radost,“ svěřuje se herečka, která propůjčuje svůj osobitý hlas Julii Robertsové, Melanii Griffithové, Jodie Fosterové a můžeme ji slýchat i jako Mirandu v seriálu Sex ve městě.

Nela Boudová se také připravuje na premiéru nové původní hry Kabelky. „Napsal ji Jiří Pokorný a připravuje se v produkci Tomáše Matonohy, který v ní hraje hlavní roli, v Divadle v Řeznické, ale navštívíme s ní i Brno a Plzeň. A pak mě ještě čeká premiéra Ledy v Činoherním klubu, takže mám práce plno, šikovné syny, a jsem šťastná.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám