Hlavní obsah

Soukromé letadlo s Darou Rolincovou muselo nouzově přistát

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Dara Rolincová má v rámci Česko Slovenské SuperStar pořádně rozlítaný program. Snaží se tedy dostávat z místa na místa za každou cenu. V posledním případě se jí to však málem stalo osudným. Jejímu letadlu totiž hrozilo v bouřkových mracích nebezpečí nehody.

Článek

Jen kvůli tomu, aby Dara Rolincová stihla zasedat v porotě na castingu v Bratislavě a zároveň se zúčastnit plánované akce v Karlových Varech, zajistila jí TV Markíza soukromé letadlo. Po startu však musel jeho pilot Lubík Jakubčák nouzově přistát.

Nad Slovenskem, Českem a Polskem bylo totiž nepřekonatelné bouřkové pásmo, které nebylo možné v osobním letadle bezpečně prolétnout.

Letové středisko pilotovi doporučilo, aby v žádném případě nepokračoval v letu a vrátil se na vzletové letiště, což také pilot následně učinil.

Vystrašená Dara chtěla splnit svou dohodu s organizátory akce v Karlových Varech, ale nikdo si nemohl vzít na zodpovědnost to, že by se známé zpěvačce v bouřce něco stalo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám