Hlavní obsah

Viktoria Beckhamová zbožňuje kabelky z krokodýlí kůže, ochránci zuří

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Victoria Beckhamová sice neholduje pravým kožešinám, přesto je stále trnem v oku organizaci PETA bojující za práva zvířat. Manželka fotbalisty Davida Beckhama zbožňuje kabelky exkluzivní značky Hermes, která vyrábí příruční tašky z pravých kůží vzácných živočichů a plazů.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckhamová s manželem

Článek

Právě kabelky z krokodýlí kůže jsou důvodem rozporu mezi PETA a Victorií. Beckhamová má sbírku kabelek, jejíž hodnota převyšuje v přepočtu dvacet milionů korun. A mezi exempláři jsou i kabelky Hermes z hadí či krokodýlí kůže, s nimiž se navíc bývalá "Posh Spice" nechává často ráda vyfotit na veřejnosti.

„Pošleme Victorii Beckhamové, soucitné osobnosti, která odmítá nosit pravé kožešiny, naše dokumentární záběry, jež odkrývají fakt, jak jsou krokodýli a aligátoři surově umláceni k smrti a jak jsou hadi přibíjeni ke stromům a zaživa stahováni z kůže pro podobné módní doplňky,“ uvedla ve svém tiskovém prohlášení organizace PETA.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám