Hlavní obsah

Penélope Cruzová se otrávila na festivalu v Cannes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cannes

V pondělí čekali účastníci festivalu v Cannes na herečku Penélope Cruzovou marně. Španělská rodačka totiž zvracela a byla ráda, že dýchá. Její agenti pak pořadatelům filmové přehlídky oznámili, že se hvězda filmu Volver otrávila jídlem.

Foto: archiv, Právo

Penélope Cruzová

Článek

„Zítra v noci je premiéra jejího filmu. Už se jí daří lépe a zrovna je u svého lékaře,“ svěřil v pondělí večer producent Harvey Weinstein novinářům.

Penélope, která točí nový muzikál Nine po boku Nicole Kidmanové, Judi Denchové či Sophie Lorenové, je v Cannes jako hlavní hvězda nového filmu Pedra Almodóvara Abrazos rotos (Rozervaná objetí), který má na festivalu premiéru dnes.

Film vypráví příběh slepce. Ten se před 14 lety stane obětí autonehody, při níž ztrácí zrak, ale především ženu svého života. Po nehodě přijme svůj literární pseudonym Harry Caine za vlastní jméno a sebe nechává zemřít se svou milovanou Lenou. Bývalý filmař není schopen kvůli ztrátě zraku točit a uchyluje se proto k psaní scénářů, které ho přivedou k produkční (Penélope) a jejímu synovi Diegovi. Chlapci se jedné noci stane rovněž nehoda a slepec Harry o něj poté pečuje. Místo pohádky mu vypráví příběh o svém pohřbeném životě. Vypráví příběh nešťastné lásky, žárlivosti a zrady.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám