Hlavní obsah

Fotbalisté německého týmu po prohře vrátili fanouškům peníze za lístky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín

Fanoušci německého fotbalového klubu Energie Cottbus byli o víkendu pěkně naštvaní. Cestovali za svým týmem 610 kilometrů, aby skandovali jako o duši, a přesto byli svědky drtivé porážky 0:4. Fotbalisté Energie Cottbus prohráli pošesté v řadě a rozhodli se proto, že za mizerný výkon, který předvádějí, vrátí svým fandům peníze za vstupenky na zápas.

Foto: Wolfgang Rattay, Reuters

Vrácením vstupného svým fanouškům se červenobílí chtějí omluvit za ubohý výkon, který předvedli na Aréně Veltins

Článek

Energie prohrála v pátek s týmem Schalke, který se tak dostal zpět do Poháru UEFA. Poražení ale pocítili nejen potupu šesté prohry, ale také velké zklamání fanoušků. A tak fotbalisté přispěchali s prohlášením, že se všem svým příznivcům omlouvají a hodlají jim refundovat hodnotu lístků na poslední zápas.

„Vrácením vstupného svým fanouškům se červenobílí chtějí omluvit za ubohý výkon, který předvedli na Aréně Veltins,“ prohlásil mluvčí po víkendu.

„Vrácením vstupného svým fanouškům se červenobílí chtějí omluvit za ubohý výkon, který předvedli na Aréně Veltins,“ prohlásil mluvčí po víkendu.

„Prohráli jsme se Schalke, našich protivníků jsme se velmi obávali,“ přiznal manažer klubu Steffen Heidrich. Tým Energie Cottbus je teď na žebříčku Bundesligy druhý odspodu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám