Hlavní obsah

Michael Jackson chce adoptovat další dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Británie má popovému králi přinést nejen tučné výdělky a přízeň fanoušků, ale také nového potomka. Michael Jackson prý chce adoptovat další dítě a už kontaktoval příslušnou agenturu, která by mu pomohla pořídit čtvrtého sourozence pro jeho tři vlastní děti.

Foto: Reuters

Michael Jackson bude vystupovat v Londýně od 8. července.

Článek

Padesátiletý zpěvák se vrátí od června letošního roku na koncertní turné, vystupovat bude do února příštího roku v londýnské O2 aréně. Lístky na všech padesát představení se vyprodaly během pěti hodin. A spolu s Michaelem pobývají v Londýně také jeho tři děti. Ty by se navíc mohly dočkat nového sourozence.

„On žije jen pro své děti. Kamkoli jede, jedou s ním, a už také prohlásil, že by nebylo špatné mít další dítě. Kontaktoval adopční agenturu v Británii, která má velmi dobrou pověst,“ uvedl zdroj blízký Jacksonovi pro britský Sunday Express.

Zpěvák se prý vyjma dítka těší také na koncerty a přízeň fanoušků. „Má pocit, že už se sebe setřásl to obvinění ze sexuálního zneužívání. Tohle je nový začátek,“ dodal zdroj.

Jackson vychovává tři děti, dvanáctiletého Prince Michaela I., jedenáctiletou Paris a sedmiletého Prince Michaela II.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám