Hlavní obsah

Gabriela Partyšová miluje bazény a koupání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka a zpěvačka Gabriela Partyšová (30) se stala jedním ze tří patronů nového soutěžního pořadu Jak se staví dům. Každý týden bude radit svým svěřencům, jak by měli postupovat se stavbou domu, který bude na konci pořadu prodán. Z výtěžku zůstane polovina páru, který obydlí postavil. Gábina prozradila, že se na svou novou roli poradkyně velmi těší. Nějaké zkušenosti se stavbou domu již má, tak doufá, že bude užitečná.

Článek

"Je fakt, že když jsme před čtyřmi lety stavěli s manželem náš dům, měli jsme profesionály, ale podíleli jsme se na jeho plánování, takže nějaké zkušenosti mám. Chci poradit párům to nejlepší a to nejpraktičtější a doufám, že jim budu přínosem," řekla moderátorka.

Kdyby prý neměla ročního syna, klidně by si to šla vyzkoušet sama. "Já jsem celkem soutěživý typ, takže bych do toho určitě šla. Ale momentálně bych na to neměla čas, protože mám Kristiánka a ten mi zabírá ještě hodně mého volného času. Před pěti lety by to nebyl problém," tvrdí svědomitá matka, kterou teď nejčastěji najdeme v dětském pokoji. Oblíbenou místnost má ale jinou.

"Momentálně nejvíc času trávím v pokojíčku svého syna, což je asi normální, ale mojí nejoblíbenější místností u nás v domě je bazén s cvičicím strojem. Tam jsem ještě donedávna trávila hodně času. I teď, když mám chvilku volna, najdete mě právě tam," uvedla Partyšová, která se nedávno vrátila s manželem Josefem Koktou z rodinné dovolené na Floridě, kde strávili sedmnáct dní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám