Hlavní obsah

Heidi Janků: Na děti už je pozdě, pořídím si chrta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Heidi Janků (46) ráda zpívá a hraje pro děti. A tak ji mrzí, že vlastní potomky nemá. "Bohužel, nemám děti a už se o ně nebudu pokoušet. Mám roky a strach. Báru Basikovou obdivuji, ale prostě nemám její odvahu, nehledě na to, že mému manželovi už bude 76 let. On děti má, ten správný čas na to pořídit si společného potomka jsme prošvihli," přiznala zpěvačka.

Článek

S manželem Ivo Pavlíkem, se kterým žije už přes čtvrt století, jsou vášniví milovníci psů. A právě pejsek byl svého času pro Heidi "náhradním dítětem", kterému věnovala velkou lásku.

"Měli jsme čtrnáct let knírače, je už v psím ráji, teď žádného pejska nemáme. Úplně nás okouzlili chrti, jednou si určitě chrta pořídím, ale teď bych se mu nemohla správně a plně věnovat," řekla trochu smutně Heidi.

Zpěvačka si proto svoje okouzlení těmito psy momentálně vynahrazuje tím, že se pravidelně zúčastňuje nejvýznamnějších mezinárodních chrtích dostihů. Pro milované psy dokonce nazpívala i speciální písničku a rozhodla se tomuto u nás nepříliš známému sportu propůjčit svou tvář.

Reklama

Výběr článků

Načítám