Hlavní obsah

Kateřina Stočesová se cpe masem jako o život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Bývalá Miss ČR Kateřina Stočesová (30) bývá dávána za vzor správné výživy. Je totiž pořád dokonale štíhlá. Proto si ji také autoři Tlusté knihy o hubnutí pozvali jako kmotru nejnovější publikace, věnované životnímu stylu a různým dietám.

Článek

„Já mám tu štíhlost vrozenou, taťka je štíhlounký a maminka je tak akorát, je velmi atraktivní. Jsme všichni šlachovité typy,“ svěřuje se bývalá modelka, která za poslední léta, kdy už se vůbec nevěnuje modelingu, nepřibrala ani deko a dodává: „Vůbec žádné diety nedržím.“

Stočesová se dokonce přiznala, že jí nejraději maso a samozřejmě s přílohami. „Miluji kachnu s knedlíkem a zelím od mamky. Ale také ráda jím těstoviny, špenát, rajskou s kolínky a nejrůznější úpravy všech druhů mas. A s přílohami.“ Přesto ženám, které dosáhly třicítky, doporučuje, aby se nad svou postavou začaly zamýšlet.

„Od třicítky začíná pro ženu atraktivní bezvadný věk, ale žena by se měla začít více pohybovat, cvičit. Rozhodně se neválet na gauči, ale sportovat.“ Kateřina Stočesová, která s vášní hrávala golf - však také její bývalý milenec byl známý golfista - se teď rozhodla pro tenis.

Manžel se s ní rozvedl, milenec ji opustil

„Když člověk hraje golf, tak se nezapotí, proto se teď snažím hrát tenis, začínám běhat a makat, tak to už se zapotím. Člověk nesmí zlenivět.“ Kdoví, jestli právě na tenise si nenajde nového přítele. Na muže má prý totiž smůlu. Manžel se s ní rozvedl, milenec ji opustil.

Některé ženy se řídí heslem - do nového jara nový milenec. Kateřině by se to také líbilo. Ale kde ho najít? „Bylo by hezké potkat na jaře nového milence, kdoví, třeba se mi to podaří,“ říká bývalá královna krásy, po které muži šíleli. Modelingu se už nevěnuje, ale má vlastní květinářství.

Reklama

Výběr článků

Načítám