Hlavní obsah

Nemluvně udalo svého otce, pěstitele marihuany, na policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OTTAWA

Mužům zákona někdy může pomoci i náhoda. Jako třeba v případě telefonního hovoru na tísňovou linku kanadské policie, po níž hlídka okamžitě vyrazila na místo. Jaké bylo jejich překvapení, když místo člověka v ohrožení nalezli batole hrající si s telefonem. Dům byl ovšem zajímavější - policisté v něm našli 500 rostlin marihuany.

Článek

Otec jedenáctiměsíčního dítěte hrátkami své ratolesti rozhodně potěšen nebyl. Překvapeně otevřel dveře omylem přivolané policejní hlídce a už nestačil svou úrodu konopí skrýt.

„Muž se pokoušel strážníkům vysvětlit, že nikoho nevolal,“ uvedla komisařka Janelle Canningová. „Strážníci však trvali na tom, že dítě zkontrolují a nalezli je, jak si hraje s telefonem a náhodně vyťukává čísla,“ vysvětlila.

Jeden z policistů pak zcela podle předpisů prošel domem a objevil dvoje zamčené dveře. Za nimi bylo ukryto 500 rostlin marihuany. Devětadvacetiletý otec batolete byl bez prodlení zatčen, čelí obvinění z pěstování drogy a v dubnu jej čeká soud. Dítě bylo svěřeno do péče matky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám