Hlavní obsah

Madonna a Ritchie už jsou rozvedeni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN
Aktualizováno

Americká popová hvězda Madonna a britský režisér Guy Ritchie už jsou rozvedeni. V pátek jejich manželství předběžně ukončil londýnský soud. Podle zpráv britských médií už dvojice dosáhla dohody o majetkovém vyrovnání, v souladu s níž si zpěvačka ponechá většinu majetku a bude se dělit o opatrovnictví synů Rocca a Davida.

Článek

Podle televize Sky News Madonna ani Ritchie u soudu osobně nebyli. Celá procedura prý trvala jen několik minut. Definitivně by pár měl být rozveden po šesti týdnech a jednom dni od dnešního rozhodnutí.

List Evening Standard napsal, že Ritchie odmítl ponechat si cokoli z Madonnina majetku, zatímco Times of London tvrdí, že zpěvačce zůstane většina z něj.

Podle zpěvaččina agenta pár neplánuje vydat prohlášení, ve kterém by rozvod jakkoliv okomentoval.

Majetek padesátileté Madonny a o deset let mladšího Ritchieho se odhaduje na 525 miliónů dolarů. Zpěvačka má s Ritchiem osmiletého syna Rocca a z předchozího vztahu má dvanáctiletou dceru Lourdes. V květnu povolil soud v Malawi Madonně plnou adopci tříletého malawiského chlapce Davida Bandy, kterého měla s manželem už delší dobu v péči.

Příčinou rozvodu prý byla Madonnina posedlost prací

Madonna a Ritchie se vzali v prosinci 2000 na skotském zámku Skibo. Svatba byla vyvrcholením dvouletého románku mezi zpěvačkou a režisérem, který se proslavil především gangsterskými filmy. Podle zasvěcených zdrojů z blízkosti rozvádějící se dvojice žili ve sporech a napětí už delší dobu.

Podle některých byla jednou z příčin rozpadu manželství zpěvaččina posedlost prací. Madonna byla vdaná už jednou, v roce 1985 si v Malibu vyměnila manželský slib s hollywoodským "divochem" Seanem Pennem.

Pro nynější rozvod si Madonna najala právničku Fionu Shackletonovou, která si vydobyla skvělou pověst tím, jak zvládla dva z nejprominentnějších a nejsledovanějších rozvodů - následníka britského trůnu prince Charlese s princeznou Dianou a později někdejšího člena skupiny Beatles Paula McCartneyho s exmodelkou Heather Millsovou. Advokátce se přezdívá Ocelová magnolie - což je poklona jejímu neústupnému a obratnému vyjednávání.

Reklama

Související témata:

Související články

VIDEO: Madonna a Ritchie oznámili rozvod

Americká popová zpěvačka Madonna a její britský manžel Guy Ritchie ve středu oznámili, že se po skoro osmi letech manželství rozvádějí. Potvrdili tak zvěsti,...

Výběr článků

Načítám