Hlavní obsah

Španělský nightclub nabízí v mikulášské tombole zvětšení prsou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MADRID

Španělský nightclub Pacha sídlící v ulicích Valencie nabízí originální mikulášskou tombolu. Hlavní cenou je operativní zvětšení prsou. Tamní zdravotníci i tisíce žen šílí. Ti první hrůzou z možných problémů a propagace kontroverzního chirurgického zákroku, ty druhé nadšením.

Článek

Lístky za dvacet eur jdou na dračku. Zatímco jeden los s číslem vyjde v přepočtu asi na 500 korun, vítězka 5. prosince večer získá poukaz na zákrok v hodnotě 4 500 eur – v přepočtu tedy za zhruba 112 tisíc korun.

„Ctíme ženy. Kupte si lístek a zúčastněte se losování tomboly o zvětšení prsou,“ vyzývá na svých internetových stránkách nightclub Pacha.

Jenže případem se začala zabývat ministryně zdravotnictví Bernat Soriaová, jež varovala, že plastická chirurgie je regulována jejím úřadem.

Soriaová se také obává, že by se do tomboly mohly přihlásit i nezletilé děti. Přiznala, že usiluje o to, aby byla tombola zrušena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám