Hlavní obsah

Chlapec přežil opakované slisování v popelářském voze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Moderní vozy na svoz odpadu obsahují lisy, které umožňují stlačit a odvézt najednou větší množství vyhozených surovin. Jenže takové mechanismy mohou být životu nebezpečné, pokud by se do jejich spárů dostal živý tvor. Přesto jedno takové lisování přežil chlapec, který se do popelnice se starým papírem ukryl na útěku ze školy.

Článek

Čtrnáctiletý mladík utekl z nápravného zařízení pro teenagery v americkém Milwaukee. V popelnici chtěl přečkat dobu, kdy po něm bude pátrat policie. Jenže po čase přijeli ke kontejneru popeláři a chlapce vysypali do lisu. Chod stroje se podařilo mladíkovi přežít. A to několikrát.

„I když byl chlapec vevnitř, sběrači o ničem netušili a pokračovali v práci ještě na několika dalších místech,“ uvedla podle britského deníku Metro Lynn Morganová, mluvčí společnosti Waste Management provozující svoz odpadu v Milwaukee.

Chlapec byl napůl v bezvědomí, když vypadl z vozu ve sběrné centrále. Po převozu do nemocnice lékaři zjistili, že jeho život nebyl ohrožen a že se ze zranění zotaví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám