Hlavní obsah

Rumun prodával manželku na serveru s ojetými vozy

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Dvacetiletý Rumun Alex Cretu z Bukurešti se rozhodl svou pětadvacetiletou manželku prodat. A když prodat, tak rychle. Přestože původně doufal, že by za svou partnerku mohl dostat v přepočtu až 120 miliónů korun, tak velmi rychle snížil své nároky, aby prodej proběhl rychle. Svou ženu tedy nabízel na internetovém serveru zaměřeném na prodej ojetých automobilů.

Článek

Snížil cenu na 90 000 korun, aby vše proběhlo rychleji. Inzerát mladého Rumuna zní: "Manželka na prodej. Model 1983, v dobrém stavu. Krásné tlumiče, prostorný kufr, druhý majitel. V prodeji s tříletým a pětiletým příslušenstvím. Serióznost vyžadována."

Alex uvedl, že inzerát na stránky umístil částečně jako vtip a částečně proto, že ho už nebavilo, jak do něj jeho manželka často rýpe. S umístěním inzerátu údajně počkal do chvíle, až jeho žena odletí za prací do Španělska a o prodeji se tak nedozví.

Prodejce obdržel velké množství nabídek, ale žádná z nich prý nebyla akceptovatelná. Potencionální prodejci totiž prý nabídli příliš nízkou cenu a nebo si jeho partnerku chtěli koupit na splátky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám