Hlavní obsah

Malajsijští lupiči si vzali na přepadení příliš malé auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KUALA LUMPUR

Příliš velký krajíc si ukousli dva ozbrojení malajsijští lupiči, kteří ukradli dodávku převážející čtyři a půl miliónu ringgitů (22,4 milionu korun). Přepadení se jim podařilo podle plánu, ale nakonec museli víc než polovinu uloupených peněz nechat na místě, protože se jim nevešly do auta, které si připravili jako únikový vůz.

Foto: Profimedia.cz

Loupež se stala u jednoho ze supermarketů v Kuala Lumpuru, kam lupiči přijeli ukradeným autem.

Článek

Lupiči podle úterního oznámení policie nacpali do vozu neupřesněné značky pytle s 1,8 miliónu ringgitů (téměř devět miliónů korun). Devět pytlů obsahujících 2,7 miliónu ringgitů (13,4 miliónu korun) se jim ale do auta už nevešlo a museli je nechat na místě spolu s otevřenou dodávkou.

"Pytle byly docela velké. A ti dva museli být docela pitomí. Plánovali pěkně krátkozrace," řekl novinářům jeden z příslušníků místní policie.

Loupež se stala u jednoho ze supermarketů v Kuala Lumpuru, kam lupiči přijeli ukradeným autem, přemohli ochranku a zatímco jeden z nich odjel s dodávkou plnou peněz na bezpečnější místo, druhý ho následoval v únikovém voze. Policie zadržela pět členů ochranky, které podezírá, že mohli být s lupiči spolčení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám