Hlavní obsah

Pětiletý kluk utratil po obchodech tátovy dva milióny

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BĚLEHRAD

Srbská policie řeší kuriózní, avšak pro jednoho muže velmi nepříjemný případ. Malý Džodža, pětiletý syn srbského obchodníka a podnikatele Slobodana Markoviče se totiž vydal na pravé nákupní šílenství poté, co doma objevil otevřený sejf. Z otcova trezoru se na něj "dívalo" v přepočtu asi 1,85 miliónu korun. Džodža neodolal a vydal se se svými kamarády na nákupy.

Foto: Profimedia.cz

Malý chlapec si musel při spatření peněz v trezoru připadat jako ve snu.

Článek

Gang malých dětí se vydal do nákupního střediska, kde utratil takřka všechny nalezené peníze za oblečení, hračky, kola, sladkosti, počítače a hry. Otec malého chlapce si uvědomil co se děje, až když spatřil svého syna a jeho kamarády, jak se vrací domů s tucty nákupních tašek.

"Musel jsem asi zapomenout zamknout sejf a když Džodža uviděl ty peníze, tak si je jednoduše vzal. Požádal jsem policii, aby začala celý případ vyšetřovat, jelikož se mi zdá opravdu neskutečné, že majitelé obchodů nechali tak malého kluka něco takového udělat," řekl posmutnělý Slobodan Markovič.

Mluvčí bělehradské policie potvrdil, že se tamější vyšetřovatelé skutečně případem malého hocha zabývají a budou prošetřovat mimo jiné i to, jak je možné, že prodavače nezajímalo, kde vzal pětiletý hoch tak obrovskou sumu peněz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám