Hlavní obsah

TV Nova bude letos vysílat pouze jednu miss, Českou

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Televize Nova nebude poprvé vysílat obě české soutěže krásy. Novinkám to potvrdil ředitel TV Nova Petr Dvořák. Na Nově zůstane jen Česká Miss. Po tomto oznámení se vynořily spekulace o tom, kde bude vysílána Miss ČR, jejíž ředitelku dělá Kateřina Moťovská, manželka zmizelého podnikatele Jana Moťovského.

Článek

"V předchozích letech jsme si ověřili, že vysílat dvě velké soutěže o královnu krásy v jedné sezóně (buď na jaře, nebo na podzim) je pro diváky spíše matoucí. Vyjednávali jsme s organizátory obou soutěží, ze strany organizátorů České Miss jsme dostali zajímavější obchodní nabídku," uvedl ředitel TV Nova Petr Dvořák.

"Česká Miss se stala jedinou soutěží krásy v ČR, kterou bude příští rok vysílat TV Nova. Miss Marketing, jež Českou Miss provozuje, uzavřela v těchto dnech s Novou exkluzivní smlouvu. Přímý přenos finále bude na obrazovkách v únoru 2009," sdělila Novinkám Jana Bryndová z České Miss.

Otázkou nyní je, která televize se vysílání Miss ČR chopí. Mluvčí České Televize Ladislav Šticha Novinkám řekl, že ČT o vysílání Miss ČR nejednala a ani o tom zatím neuvažuje. V úvahu tak připadá TV Prima.

Finále Miss ČR v Praze

"Nebráníme se žádným novým formátům, ale co se týče soutěže Miss ČR, tak by bylo opravdu velmi předčasné tvrdit, že bude vysílána na naší televizi. Kdyby se v tomto snad něco změnili, tak budeme jistě první, kdo o tom bude informovat a tento fakt medializovat," řekla Novinkám mluvčí TV Prima Jana Kocová.

Ředitelka Miss ČR Kateřina Moťovská, která ve funkci nahradila svého dosud nezvěstného manžela a prezidenta soutěže Jana Moťovského, ve čtvrtek oznámila, že přípravy na 21. ročník normálně probíhají, přičemž prozradila, že finále se bude konat nikoliv v Brně, ale v Praze. Informaci, jaká televize bude soutěž Miss ČR vysílat, prý ale Moťovská sdělí až na tiskové konferenci k novému ročníku, která se bude pravděpodobně konat v říjnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám