Hlavní obsah

Markéta Irglová je údajně těhotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka a pianistka Markéta Irglová, která letos získala Oscara za titulní píseň k filmu Once, je těhotná. Uvedl to deník Blesk. Partnerem dvacetileté rodačky z Valašského Meziříčí je irský muzikant Glen Hansard, s nímž nazpívala oceněnou filmovou píseň Falling Slowly.

Foto: Zbyněk Stanislav, ČTK

Písničkáři Markéta Irglová a Glen Hansard

Článek

Irglová podle Blesku navštívila kvůli nevolnostem nemocnici na pražském Karlově náměstí. Zpěvačku prý zpráva lékařů zaskočila. Její otec Marek Irgl nechtěl věc komentovat. "O ničem takovém nevím. I kdybych věděl, stejně bych se k tomu nechtěl vyjadřovat," řekl.

Poté, co Irglová s Hansardem, starším o bezmála 18 let, letos koncem února získali Oscara, vyhoupl se soundtrack k nízkorozpočtovému irskému filmu Once na přední příčky hitparád. Ve snímku režiséra Johna Carneyho oba hudebníci ztvárnili hlavní role.

Oscarové ocenění prudce zvedlo zájem o hudbu česko-irské dvojice například i ve Spojených státech, hudebníci také obdrželi zlatou desku od společnosti Sony za půl milionu prodaných kusů. Irglová poté v rozhovorech přiznala, že dostávala další filmové nabídky ze zahraničí. Odmítala je ale prý kvůli propagaci oscarového filmu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám