Hlavní obsah

VIDEO: Ind sahá rukou do vroucího oleje, aniž by se popálil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DILLÍ

Ind Ram Babu z oblasti známé jako severní Alláhabád má unikátní odolnost vůči horku. Muž prodává zeleninové placky pakoras fritované ve vroucím oleji. Když přijde zákazník, tak Babu nevytáhne žádné speciální náčiní, jednoduše holou rukou placku z vroucího oleje vyjme.

Článek

Ram Babu prodává zeleninové placky ve svém stánku již dvacet let. To, co ovšem zákazníky nepřestává šokovat, je fakt, že jeho ruce jsou zcela imunní vůči vroucímu oleji. Nezáleží vůbec na tom, jak je olej rozžhavený, Babu nemá nikdy viditelné známky popálenin.

"Když si nějaký zákazník vyžádá horkou placku, tak ji jednoduše rukou vyjmu z oleje a dám mu ji. Dělám to tak opravdu často, skoro tisíckrát denně. Mnohdy se mě ptají, jestli se u toho nepopálím a já jen odpovídám: ´Ne, pane.´"

Lidé jezdí za mužem z obrovských vzdáleností, aby si od něj mohli dát placku a podívat se, jak ji loví z horkého oleje. "Často sem jezdím a dávám si jeho placky. Jezdí sem lidé opravdu z velké dálky, aby ochutnali jeho placky a podívali se na to, jak ty placky vytahuje," řekl jeden ze zákazníků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám