Hlavní obsah

Angelina Jolie je v nemocnici, chystá se na porod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Americká herečka Angelina Jolieová byla přijata do nemocnice v jihofrancouzském městě Nice. Tam by měla přivést na svět dvojčata, která se mají narodit v srpnu, napsala agentura AP.

Článek

Podle mluvčí nemocnice Nadine Bauerové se Jolieová cítí dobře a všechno je v pořádku. Přijetí herečky do ústavu mateřství bylo už nějaký čas plánováno, uvedla. Jolieová zde podle ní téměř jistě zůstane až do porodu.

Přijata prý byla nedávno, Bauerová však odmítla upřesnit kdy. "Není to naléhavé. Bylo to už nějaký čas plánováno," prohlásila. "Cítí se velice dobře. Všechno je v pořádku."

Podle Jolieové by dvojčátka měla přijít na svět v srpnu. Herečka spolu s partnerem Bradem Pittem vychovává čtyři děti, z toho tři adoptované: šestiletého Maddoxe, čtyřletého Paxe, tříletou Zaharu a vlastní dvouletou Shiloh.

Jejich rozrůstající se rodina se usadila v rezidenci na jihu Francie. Do zámečku Château Miraval ve francouzské obci Correns v Provence se slavný hollywoodský pár s dětmi nastěhoval nedávno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám