Hlavní obsah

OBRAZEM: Školačka pomáhá polonahými fotkami Číně po zemětřesení

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Devatenáctiletá Siao Jün, původem ze sečuánské provincie, se rozhodla pomáhat těm, které zasáhly povodně a zemětřesení. Jelikož prý nemá peníze, tak se rozhodla publikovat na internetu své lechtivé fotky, u kterých lidi nabádá, aby poslali na dobročinné účely aspoň něco. Tyto fotografie ovšem v Číně vyvolaly vzrušené debaty.

Článek

Devatenáctiletá Siao Jün způsobila v celé zemi značný rozruch. Lidé se přou, zda jsou peníze získané touto cestou "čisté" a zda dívka nepřekročila pomyslnou hranici slušného chování. Podle konzervativních lidí jsou některé fotografie příliš odvážné a dívka zašla dále, než by bylo vhodné.

Fórum, kam dívka fotky umisťuje, navštívilo již více než milión osob. Mladá žena momentálně žije v Pekingu.

:. Na žádné z fotek se dívka neodhalila úplně. foto: rashmanly.wordpress.com

:.Tyto fotografie jsou podle mnohých za pomyslnou hranicí. Foto: rashmanly.wordpress.com

"Jsem stále ještě student, tak přispívám svou trochou do mlýna jinou cestou. Chci aspoň nějak pomoci oblasti, ve které jsem se narodila," uvedla na svém fóru

Nesouhlasných názorů je mnoho

"Je to opravdu smutné, že tyhle mladé holky neumí nic jiného, než se svléknout. Je to vše, co umí? Co se stalo s její hrdostí?" tázal se jeden blogger.

Mladičká Siao Jün na fóru tvrdí, že se cítila hrozně, když si přečetla vzkazy, které jí někteří uživatelé nechali. Prý ji dohnaly skoro k slzám. I tak si ale nadále stojí za svým.

"Nelituji toho, že jsem sem fotografie umístila. Lituji pouze toho, že je viděli i lidé, kteří je neumí ocenit," napsala na fóru Siao Jün.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám